AFFÄRSENGELSKA

Affärsengelska

Äntligen en kurs i skriftlig och muntlig professionell kommunikation på engelska med en erfaren, inspirerande och rolig lärare. För att få ut det bästa ur kursen krävs det att du har kunskaper något över grundnivå - hör av dig om du är tveksam eller undrar något om kursen.

Kursen vänder sig till personer i näringslivet som vill fokusera på både muntlig och skriftlig kommunikation. Momenten ingår i kursinnehållet, dessa kan naturligtvis anpassas efter dina behov, intressen och yrke.

  • Kommunicera professionellt på engelska, både muntligt och skriftligt.
  • Träna på att presentera den egna organisationen och dess produkter/tjänster.
  • Undvika typiska fel (svengelska) som skapar missförstånd.
  • Följa branschnyheter i engelskspråkiga medier och lär dig termer/ord som hör ihop med den internationella affärsvärlden.
  • Förhandla och delta i möten.
  • Ni kommer att få hemuppgifter (lagom mycket!) för att stödja det som ni lär er vid kurstillfällena.

Utbildningsform

  • Muntlig kommunikation i form av samtal, gruppdiskussioner och presentationer.
  • Skriftlig kommunikation i form av e-post och korta rapporter.
  • Ordkunskap inriktad mot varje deltagares yrkesområde.
  • Grundläggande grammatik genomsyrar utbildningen och ingår i de ovanstående momenten.

Kurslängd

6 tillfällen, vanligtvis mellan klockan 8.30-11.30

Pris och antal platser

Medlemmar i Handelskammaren har 25 procent rabatt och betalar 5 925 kr exkl. moms. Icke medlemmar 7 900 kr. Begränsat antal platser, max 10 deltagare. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till någon annan. Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare.

Läraren

Keith Stitt, Erinoc English Training AB är en språktränare med 20 års erfarenhet av engelsk språkundervisning. Keith är född, uppvuxen och utbildad i Storbritannien. Med en magisterexamen i ekonomi och examen i engelska och pedagogik är han väl respekterad inom sin nische.

Med ett sätt att se individens behov inom gruppen, har Keith hjälpt många klienter att förbättra sin engelska. Hans uppdragsgivare tillhör bl.a. industrier från multinationella skog- och stålföretag till små och medelstora exportföretag. Keith säger att hans roll är att “help people develop” vilket är målet med denna utbildning.

 

Produktblad för kursen i affärsengelska

Se kalendern för utbildningsdatum

Information och anmälan

Kristina Snitt
Regionchef Dalarna
070-959 75 68
[email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

bilder_mhk_hemsida_2560x60013

Bli medlem

Mellansvenska Handelskammaren en privat partipolitiskt oberoende organisation inom näringslivet. Tillsammans med våra medlemmar arbetar vi för tillväxt i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna. Ju fler vi är, desto starkare blir vår gemensamma röst.

Timber truck just finished loading on small scandinavian dirt road

Export och - importutbildning

Dessa utbildningar är skapade för att du och ditt företag skall kunna göra bättre internationella affärer. De vänder sig till dig som arbetar med internationell handel, kanske som inköpare, säljare, skeppningspersonal, tulladministratör, eller exportchef.

Business man leading a business workshop. Corporate executive delivering a presentation to his colleagues during meeting or in-house business training. Business and entrepreneurship concept.

Kommande utbildningar

Står du eller ditt företag och stampar och utvecklingskurvan har mattats av? Våra utbildningar, nätverk och evenemang kan vara din språngbräda i utvecklingen som ledare och få din verksamhet att växa. Se våra inplanerade utbildningar och nätverksträffar i kalendern.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund