MENY

september, 2018

tis18sep12:00tis16:00Exportnätverk12:00 - 16:00

Detaljer

Varje dag svarar Handelskammaren på frågor från företag som arbetar med internationella affärer. Många gånger är frågorna snarlika oavsett bransch eller storlek på företaget. Vi är övertygade om att det finns mycket att vinna på att hjälpa varandra i dessa frågor.

Målgrupp

De som arbetar med export, import, spedition och logistik, samt för de som arbetar med internationell ekonomi och handel.

Syfte

Erfarenhetsutbyte, information om förändringar, inspiration, ökad kunskap och ett bredare kontaktnät. Deltagarna får även konkreta verktyg och information inom respektive tema.

Kort fakta

Exportnätverket träffas fyra gånger per år. Varje träff har ett tema som vi diskuterar kring med inbjudna experter.

Datum och teman

18 september i Gävle Tema: Exportprocessen Aktuellt för ansvariga inom spedition, logistik och export  
  • Hur ser våra exportprocesser ut? Vi utbyter kunskap och erfarenheter med varandra om hur företagens exportprocessen ser ut.
  • Vilka affärssystem använder ni? Vilka frakt- och bokningssystem körs? Andra verktyg som gör att man får bättre koll och spar tid och pengar?
Anmälan och frågor
Cecilia Hed Malmström, Regionchef Gävleborg, Mellansvenska Handelskammaren, cecilia.malmstrom@mellansvenskahandelskammaren.se

Tid

(Tisdag) 12:00 - 16:00

Plats

Mellansvenska Handelskammaren

Linnévägen 1, Gävle

Arrangör

Mellansvenska Handelskammarenchamber@mellansvenskahandelskammaren.se | 026-66 20 80 Linnévägen 1, Gävle | Ölandsgatan 6, Falun

X