MENY

oktober, 2018

Detta är ett återkommande event

fe26okt13:00fe16:00Hållbarhetsredovisning13:00 - 16:00

Detaljer

För dig som vill lära dig mer om den nya lagen kring hållbarhetsrapportering och hur det kan skapa värde i företaget. Vi erbjuder en heltäckande utbildning under tre halvdagar i höst.

Nya krav

Både stora och små företag berörs av de nya kraven på hållbarhetsrapportering. De stora företagen som måste redovisa och de mindre som i sin tur påverkas av att de stora måste hållbarhetsredovisa.

Nu erbjuder vi tillsammans med Högskolan i Gävle en seminarieserie för dig som vill lära dig mer om den nya lagen, hållbarhetsrapportering och hur det kan skapa värde i ditt företag.

Seminarieserien innehåller tre träffar som kommer vara en blandning av föreläsning och grupparbeten. Den tredje träffen bestämmer vi på plats när den är, eller om vi ses hos någon av företagen.

En introduktion av Hållbarhetsrapporteringen och teori runt den nya lagen, syftet och användningen. Hur använder företag denna idag som ligger inom ramen för lagen och hur kan mindre företag och underleverantörer använda sig av denna möjlighet för att tala samma språk och svara upp till företagens krav.

En praktisk del där vi jobbar med företag som är nyfikna och vill eller behöver hållbarhetsrapportera för sina affärer eller ökande affärsnytta.

Tre halvdagar

Utbildningen pågår under tre halvdagar i Bollnäs, 26 oktober och 23 november inklusive litteratur och lunch. Den tredje halvdagen för utbildningen bestäms som uppföljning på plats.

Målgrupp

Vänder sig till dig som arbetar med hållbarhetsrapportering, logistik, miljö, och hållbara transporter.

Lokal

Bollnäs stadshus

Kostnad

1500 kr Anmälan och frågor Cecilia Hed Malmström, Regionchef Gävleborg, Mellansvenska Handelskammaren, [email protected]

Tid

(Fredag) 13:00 - 16:00

Kommande utbildningstillfällen

23 november, 2018 13:00

Arrangör

Mellansvenska Handelskammaren[email protected] | 026-66 20 80 Linnévägen 1, Gävle | Ölandsgatan 6, Falun

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund

X