MENY

maj, 2018

tis22maj08:00tis18:00Handelsdagen 201808:00 - 18:00

Detaljer

I år spänner vi bågen lite till och levererar ett program med både bredd och djup. Vi borrar djupare i globaliseringens hot och möjligheter, djupdyker i infrastruktur och internationella affärer och benar ut förutsättningarna för tillväxt. Dagen inleds av infrastrukturminister, Thomas Eneroth.

Eftermiddagen bjuder på två olika block – internationella affärer och infrastruktur. I blocket Internationella affärer håller Göran Nyström, teknologi- och marknadschef på Ovako i trådarna. Ämnen som tas upp är tillväxtmarknader i Europa och världen, hur du som företagare växlar upp dina exportaffärer och hur global expansion uppnås. I blocket Infrastruktur står transportsystemet i sin helhet, kraven på hållbarhet och ökad konkurrenskraft på agendan. I båda blocken deltar experter från branschen – se detaljerna i programmet.

Debatt och reflektion

Under eftermiddagens paneldiskussion deltar de båda Landshövdingarna i Gävleborg och Dalarna, Per Bill och Ylva Thörn, Regionrådet Gävleborg, Eva Lindberg, Regionchefen Dalarna, Elsmari Julin och Stf Regionaldirektör Trafikverket, Birgitta Johnson. De kommer att diskutera hur vi tillsammans kan arbeta vidare med att skapa förutsättningar för tillväxt i vår region. Vi avrundar slutligen med en stunds reflektion vad det innebär att vara en bra ledare.

Säkra din plats!

Handelsdagen är en mötesplats för inspiration, nyheter och kunskap. Här får du veta mer om de senaste trenderna och hur företag ska lyckas med export och import. Kort och gott en dag för dig som gör affärer - Säkra din plats senast den 20 maj - anmäl dig här.

Läs mer om Handelsdagen 2018 här

Tid

(Tisdag) 08:00 - 18:00

Plats

Gasklockorna i Gävle

Atlasgatan 3, 802 86 Gävle

Arrangör

Mellansvenska Handelskammaren[email protected] | 026-66 20 80 Linnévägen 1, Gävle | Ölandsgatan 6, Falun

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund

X