Handelskammaren satsar för framtiden

Under hösten utökar och stärker vi vår närvaro i Hälsingland och Gästrikland. Cecilia Hed Malmström kliver över och blir ansvarig för näringspolitiska frågor och vårt påverkansarbete. Som ny regionchef Gävleborg välkomnar vi Johan Tunhult. Han har under ett par år axlat rollen som näringsliv- & turistchef inom Gävle Kommun.

- Vi är oerhört glada över att vi har möjligheten att göra här satsningarna på vårt påverkansarbete och att Johan Tunhult blir ny regionchef Gävleborg, säger Andreas Garp, VD för Mellansvenska Handelskammaren.

Från och med den 1 oktober börjar både Cecilia Hed Malmström och Johan Tunhult sina nya uppdrag. Cecilia som ansvarig för näringspolitiska, vilket innebär att hon kommer ha fullt fokus på bland annat infrastruktur och hållbarhet. Johan Tunhult lämnar då sin tjänst som näringsliv- & turistchef på Gävle Kommun, men han lämnar inte arbetet för att skapa ett näringsrikare samhälle i Hälsingland och Gästrikland.

I rekryteringen av Johan får vi en person som kommer att passa in i organisationen samt en person som har stark koppling till Hälsingland och Gästrikland. Johan är född och uppvuxen utanför Hudiksvall och bor i Gästrikland.
- Nu ser jag fram emot hösten och de nya möjligheterna som vår stärkta närvaro innebär, framhåller Andreas Garp, VD för Mellansvenska Handelskammaren.

Läs även pressmeddelandet från Gävle kommun.

Kontaktperson
Andreas Garp, VD, Mellansvenska Handelskammaren
070-385 75 35, [email protected]

bad_sommar

Bli medlem

Mellansvenska Handelskammaren en privat partipolitiskt oberoende organisation inom näringslivet. Tillsammans med våra medlemmar arbetar vi för tillväxt i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna. Ju fler vi är, desto starkare blir vår gemensamma röst.

Business man leading a business workshop. Corporate executive delivering a presentation to his colleagues during meeting or in-house business training. Business and entrepreneurship concept.

Våra utbildningar

Vi erbjuder konkreta och relevanta utbildningspaket för företagare som speglar våra medlemsföretags utmaningar - alltid med syftet att öka din konkurrenskraft.

Panoramiczny obraz nad brzegiem jeziora

Juridik och affärer

Tack vare att Handelskamrarna är oberoende och opolitiska, fungerar vi som betrodd tredje part. Det gör att våra medlemmar kan få hjälp med allt från affärsuppgörelser och värderingar till tvistlösningar och skiljedomsförfaranden.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund