HANDELSDAGEN

Tack för en inspirerande Handelsdag

Tillsammans gjorde vi Handelsdagen 2018 till en dag utöver det vanliga. Vi riktar ett stort tack Gävle Hamn, till alla som gjorde dagen möjlig, som delade med sig av sina kompetenser och expertområden och till alla deltagare. Nu ställer vi in siktet på Handelsdagen 2019 torsdagen den 28 maj på Magasinet i Falun. Boka in dagen i kalendern redan nu!

De samlade intrycken från Handelsdagen 2018

Flaggorna var hissade, deltagarna strömmade till och Infrastrukturminister, Thomas Eneroth satte tonen för dagen under sitt inledningstal, följt av Stefan Hyttfors som gav oss inblick i trenderna som förändrar samhället, näringslivet och våra beteenden i ett globalt och regionalt perspektiv.

Efter lunch följde två parallella block - Internationella affärer och Infrastruktur. Eftermiddagen fortsatte med ett panelsamtal i samförstånd mellan Dalarnas Landshövding, Ylva Törn, Landshövding Gävleborg, Per Bill, Regionchef Dalarna, Elsmari Juli, Regionsråd Gävleborg, Eva Lindberg och Stf regiondirektör inom Trafikverket, Birgitta Jonsson. Avslutningsvis fick vi ett par tips från coachen - Jerker Enarsson - hur en bra ledare skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt.

Mötesplats för inspiration och kunskap

Handelsdagen är en mötesplats för inspiration och kunskap. Här får du veta mer om de senaste trenderna och hur företag ska lyckas med export och import. Kort och gott en dag för dig som gör affärer.

Ögonblick från Handelsdagen 2018

Fyra deltagare om Handelsdagen 2018


i samarbete med

Handelsdagen arrangeras av Mellansvenska Handelskammaren i samverkan med Gävle Hamn, och riktar sig till dig som är beslutsfattare och/eller på annat sätt arbetar med export, import och/eller infrastruktur. Här får du möjlighet att lära av experter, inspireras av företag som lyckats internationellt, och nätverka med personer med gemensamma utmaningar. 

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund