CORONA

Samlad information angående Corona

Corona-viruset

I Dalarna och Gävleborg finns ett starkt näringsliv som nu påverkas av den nuvarande situationen kopplat till Corona-virusets utbrott i Sverige och i andra länder. Vi rekommenderar våra medlemsföretag att följa nedan hemsidor med den senaste informationen om coronaviruset. Folkhälsomyndigheten, 1177, WHO, UD, MSB och Kommerskollegium. Vi rekommenderar också Verksamt.se för samlad information från myndigheter till företag.

Här har vi samlat och sammanfattat vilka åtgärdspaket som Regeringen och andra myndigheter presenterat de senaste veckorna som kan vara till hjälp för företag i Sverige.

Hör gärna av dig till oss om du har något du vill fråga, bolla eller bara prata kring. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Politisk lägesrapport

Mellansvenska Handelskammaren samlar in information för en samlad bild av näringslivets utmaningar och påfrestningar och rapporterar den direkt till bland annat Handelsministern. Läs mer om enkätsvaren och mötena här.

Image of two young businessmen using touchpad at meeting

Exportdokument

Vi hjälper dig att visera ursprungscertifikat, fakturor, importcertifikat och liknande handlingar som krävs för internationell handel. Olika länder ställer olika krav, vi hjälper dig reda ut vad du behöver.

Timber truck just finished loading on small scandinavian dirt road

Export- och import­utbildningar

Våra utbildningar ger dig förutsättningarna att göra bättre internationella affärer. Vi kan också utforma utbildningar utifrån dig och ditt företags specifika behov.

_ANS2423

Rådgivning

Handelskammaren erbjuder kvalificerad expertis inom många områden som gäller internationell handel, ett mycket stort nätverk och goda relationer med flera svenska Handelskamrar runt om i världen. Kontakta oss så hjälper vi dig.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund