VAD VI GÖR

Program och nätverk

Är du intresserad i att delta i något av våra program eller nätverk? Kul! Du hittar våra ledarskapsprogram här och våra nätverk här! 

HP2

Sök för utveckling

Mellansvenska Handelskammaren stödjer och fungerar som valberedning för vissa fonder med möjlighet för företag i vår region att söka medel för utveckling inom till exempel Internationell Handel. Läs mer här om Sven Lübecks stiftelse och Robert och Anita Ahlgrens Donationsfond. 

Vi vill göra det vi gör tillsammans med dig

Vi på Mellansvenska Handelskammaren arbetar för företagens bästa och är engagerade i tillväxtfrågor inom Infrastruktur, Kompetensförsörjning och Internationell Handel. Vi vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft i enlighet med våra värderingar för och med våra medlemmar i vår region.

Mingel 3
Group of people sitting on chairs

Exportnätverket

Varje dag svarar Handelskammaren på frågor från företag som arbetar med internationella affärer. Många gånger är frågorna snarlika oavsett bransch eller storlek på företaget. Vi är övertygade om att det finns mycket att vinna på att hjälpa varandra i dessa frågor.

JBSE8826

Handelsdagen

Handelsdagen är en mötesplats för inspiration och kunskap. Här får du veta mer om de senaste trenderna och hur företag ska lyckas med export och import. Kort och gott en dag för dig som gör affärer. Blocka 28 april för Handelsdagen 2020 i kalendern. Vi ses i Gasklockorna i Gävle!

Falun mine

Trade Cert

Elektronisk certifiering är idag det snabbaste sättet att hantera exportdokument. Ansökan sker online och dokumentet certifieras elektroniskt. Vi hjälper dig igång med era dokument och handlingar.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund