VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster

Som medlem hos Mellansvenska Handelskammaren har du ett brett utbud av tjänster för företagare och världens största nätverk till ditt förfogande. Nätverksmöten, kurser och seminarier gör att företagare, prestigelöst och med ett gemensamt fokus, träffas och utbyter erfarenheter och idéer. Vi erbjuder också konsultation och utfärdar viktiga dokument som behövs vid internationell handel.

Group of people sitting on chairs

Exportnätverket

Varje dag svarar Handelskammaren på frågor från företag som arbetar med internationella affärer. Många gånger är frågorna snarlika oavsett bransch eller storlek på företaget. Vi är övertygade om att det finns mycket att vinna på att hjälpa varandra i dessa frågor.

JBSE8826

Handelsdagen

Handelsdagen är en mötesplats för inspiration och kunskap. Här får du veta mer om de senaste trenderna och hur företag ska lyckas med export och import. Kort och gott en dag för dig som gör affärer. Blocka torsdagen 9 maj för Handelsdagen 2019 i kalendern. Vi ses på Magasinet i Falun!

Falun mine

Trade Cert

Elektronisk certifiering är idag det snabbaste sättet att hantera exportdokument. Ansökan sker online och dokumentet certifieras elektroniskt. Vi hjälper dig igång med era dokument och handlingar.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Trotzgatan 29

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund