LEDARSKAPSPROGRAM

Ledarskapsprogram

En nyckelfaktor för att en verksamhet ska växa och driva utvecklingen är ett tydligt ledarskap. Det i kombination med att ständigt arbeta med affärsutveckling driver våra bolag framåt. Hur förstår vi våra kunders kunder? Hur blir vi en oumbärlig leverantör och hur får vi alla medarbetare med oss på resan?

Våra utbildningsprogram High Potential, High Potential Next Level och Hållbarhetsprogrammet har fått mycket höga betyg av samtliga deltagare som genomgått programmen. Tillsammans skapar vi nya insikter om oss själva, våra medarbetare och vårt ledarskap och utvecklar våra affärer.

Group of people sitting on chairs

Exportnätverket

Varje dag svarar Handelskammaren på frågor från företag som arbetar med internationella affärer. Många gånger är frågorna snarlika oavsett bransch eller storlek på företaget. Vi är övertygade om att det finns mycket att vinna på att hjälpa varandra i dessa frågor.

JBSE8826

Handelsdagen

Handelsdagen är en mötesplats för inspiration och kunskap. Här får du veta mer om de senaste trenderna och hur företag ska lyckas med export och import. Kort och gott en dag för dig som gör affärer. Blocka 28 april för Handelsdagen 2020 i kalendern. Vi ses i Gasklockorna i Gävle!

Falun mine

Trade Cert

Elektronisk certifiering är idag det snabbaste sättet att hantera exportdokument. Ansökan sker online och dokumentet certifieras elektroniskt. Vi hjälper dig igång med era dokument och handlingar.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund