EXPORT OCH IMPORTUTBILDNINGAR

Export- och importutbildningar

Dessa utbildningar är skapade för att du och ditt företag ska kunna göra bättre internationella affärer. De vänder sig till dig som arbetar som inköpare, säljare, skeppningspersonal, tulladministratör, eller exportchef.

Leveransreglerna i internationell handel

En av våra mest efterfrågade utbildningar är Incoterms 2010® som är de vanligaste leveransreglerna i internationell handel. Vi erbjuder en specialutformad kurs i internationella leveransvillkor och dokumenthantering. Läs mer om kursen i Internationella leveransvillkor - Incoterms 2010®

Internationella avtal för icke jurister

En annan av våra populära utbildningar är inom internationella avtal är praktisk kontraktsskrivning för icke jurister. Vilket lands lag gäller i internationella avtalsförhållanden och vilka är skillnaderna? I kursmaterialet ingår även flera avtalsmallar och nyttiga checklistor. Internationella avtal - läs mer fördjupande information om kursen.

Affärsengelska

Kursen vänder sig till personer i näringslivet som vill fokusera på både muntlig och skriftlig kommunikation på engelska. Läs mer om  upplägget på kursen i Affärsengelska.

Skräddarsyr utbildningar

Vi skräddarsyr även utbildningar efter dina eller ditt företags behov, till exempel utbildningar i exportdokument och import. Tveka inte att hör av dig, så sätter vi gärna ihop ett specialanpassat utbildningspaket för ert företag!

I vår kalender hittar du kommande kurser, utbildningar och nätverk.

Business man leading a business workshop. Corporate executive delivering a presentation to his colleagues during meeting or in-house business training. Business and entrepreneurship concept.

Kommande utbildningar

Står du eller ditt företag och stampar och utvecklingskurvan har mattats av? Våra utbildningar, nätverk och evenemang kan vara din språngbräda i utvecklingen som ledare och få din verksamhet att växa. Se våra inplanerade utbildningar och nätverksträffar i kalendern.

bad_sommar

Bli medlem

Mellansvenska Handelskammaren en privat partipolitiskt oberoende organisation inom näringslivet. Tillsammans med våra medlemmar arbetar vi för tillväxt i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna. Ju fler vi är, desto starkare blir vår gemensamma röst.

Panoramiczny obraz nad brzegiem jeziora

Juridik och affärer

Tack vare att Handelskamrarna är oberoende och opolitiska, fungerar vi som betrodd tredje part. Det gör att våra medlemmar kan få hjälp med allt från affärsuppgörelser och värderingar till tvistlösningar och skiljedomsförfaranden.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund