BLI MEDLEM

Bli medlem

Mellansvenska Handelskammaren arbetar för tillväxt i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna. Målet med allt vi gör är att bidra till att öka konkurrenskraften hos våra medlemmar. Det gör vi genom utbildningar, nätverk, rådgivning och stöd för att lyckas med lokal, regional och internationell handel.

Vi är också medlemmarnas röst inom framför allt tre områden: infrastruktur hållbarhet och kompetensförsörjning. Tillsammans arbetar vi för att göra Gästrikland, Hälsingland och Dalarna till en ännu bättre plats att driva företag.

 

Som medlem:

  • är du med och påverkar förutsättningarna för att driva företag i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna. Vi ser till att din röst blir hörd.
  • får du tillgång till världens största affärsnätverk med över 12 000 handelskamrar i hela världen som kan öppna dörrar till nya marknader.
  • får du förtur till våra riktade nätverk, seminarier och utbildningar.
  • får du rabatt på ett brett utbud av tjänster, utbildningar och nätverk.
  • får du hjälp att lyckas med internationella affärer genom rådgivning, handelsdokument och utbildning.
  • kan du utnyttja våra marknadsföringskanaler, såsom webbplatsen, mässor, utbildningar och nätverksträffar.
  • fyra timmars kostnadsfri rådgivning och därefter halva priset för fortsatt rådgivning.

Ju fler vi är - desto starkare blir vår gemensamma röst!

Business man leading a business workshop. Corporate executive delivering a presentation to his colleagues during meeting or in-house business training. Business and entrepreneurship concept.

Våra utbildningar

Vi erbjuder konkreta och relevanta utbildningspaket för företagare som speglar våra medlemsföretags utmaningar - alltid med syftet att öka din konkurrenskraft.

För dig som ledare

Gå med i ett av våra affärsnätverk och utvecklas tillsammans med andra företagare. Vi träffas i mindre grupper och diskuterar aktuella, gemensamma frågeställningar, ofta tillsammans med en expert inom området.

Robot arm in a factory working for the humans

Kompetensförsörjning

Ny teknik, mer automatisering och digitalisering som styr produktionen ställer krav på kompetensväxling. Jämfört med snittet i Sverige har vi en högre andel åldrande befolkning.

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund