Bli medlem

Som medlem i Mellansvenska Handelskammaren har du vår fulla uppmärksamhet på vad ditt företag behöver för att utvecklas och öka er konkurrenskraft. Vi arbetar tillsammans med våra medlemsföretag för en hållbar tillväxt i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna.

Medlemsnyttan skapas dels genom de program och nätverk som vi leder där företagen hjälper varandra med gemensamma utmaningar, dels genom att skapa opinion kring viktiga frågor som är avgörande för vårt näringslivs hållbara utveckling. 

Från och för våra medlemmar

Gevalia är åter medlemmar

Gevalia är ett av Nordens största kafferosterier och grundade faktiskt Mellansvenska Handelskammaren en gång i tiden. Fabrikschef Andreas Wendel berättar varför de valt att åter bli medlemmar.

Billerud

Vi står inför stora pensionsavgångar och kompetensförsörjningsfrågan är viktig för oss. Om vi ska vara en attraktiv arbetsgivare måste hela regionen bidra, och att vi tillsammans satsar på vår region. Det är en anledning till varför vi är med i Mellansvenska Handelskammaren.

Detta får du som är medlem i Mellansvenska Handelskammaren

En röst för era frågor

Vi är näringslivets röst i vår region och bidrar till att våra medlemsföretag får de bästa förutsättningar för en konkurrenskraftig och hållbar tillväxt.

Nätverk

Genom att samla ledande personer från våra medlemmar i nätverk stärker vi konkurrenskraften hos företagen i form av inspiration, ny kunskap och erfarenhetsutbyte.

Program

Våra utbildningsprogram får mycket höga betyg av samtliga deltagare. Tillsammans skapar vi nya insikter om oss själva, våra medarbetare och vårt ledarskap och utvecklar våra affärer.

Dokument

Vi hjälper exporterande företag att visera ursprungs­certifikat, fakturor, prislistor, import­certifikat och liknande handlingar som krävs för handel med utlandet.

Priser för medlemsskap

Dels betalar du en årlig medlemsavgift på 500 kronor till föreningen Mellansvenska Handelskammaren och dels en serviceavgift, som är avdragsgill. Storleken på serviceavgiften beror på storleken på ditt företag enligt nedan. 

Observera att vi gör undantag för vissa specifika branscher där omsättningen i regionen är svår att definiera.  

Från och med 1 januari 2024 är serviceavgifterna enligt nedan;

<153 700
15-205 200
21-507 400
51-10010 500
101-30015 700
301-60021 000
601-100026 100
1 001-200036 700
>2 00168 300

Intresseanmälan för att bli medlem i Mellansvenska Handelskammaren

Frågor och funderingar?

Vi vill ha en nära relation till våra medlemmar så vi ber dig höra av dig till oss med allt du funderar på. Här hittar du kontaktuppgifter.