Om oss

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa genom program och nätverk samt opinionsarbete inom till exempel infrastruktur, export och energifrågan. Vi vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft för och med våra medlemmar i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Bli medlem

Läs mer om alla fördelar med att vara medlem i Mellansvenska Handelskammaren.

Därför är vi medlemmar

Vad vi gör

Medlemsnyttan skapas dels genom de program och nätverk som vi leder där företagen hjälper varandra med gemensamma utmaningar, dels genom att skapa opinion kring viktiga frågor som är avgörande för vårt näringslivs hållbara utveckling.  

Hjälper företag att utvecklas

Genom att samla ledande personer från våra medlemmar i  nätverk och program stärker vi konkurrenskraften hos företagen i form av inspiration, ny kunskap och erfarenhetsutbyte.

Driver viktiga frågor i regionerna

Vi är näringslivets röst i vår region och bidrar till att våra medlemsföretag får de bästa förutsättningar för en konkurrenskraftig och hållbar tillväxt.

Tar hand om våra medlemmar

Som medlem hos oss får ditt företag det ni behöver för att växa - vare sig det handlar om exportdokument, ett HR-nätverk eller samarbete kring en viktig fråga gällande hållbara transporter.

Hur kan vi hjälpa dig och ditt företag?

Vi erbjuder ditt företag det ni behöver, med allt ifrån program och nätverk, visering av exportdokument till engagemang i de frågor som är viktiga för er konkurrenskraft.