High Potential

Våra ledarskapsprogram High Potential har fått mycket höga betyg av samtliga deltagare som genomgått programmet.  Tillsammans skapar vi nya insikter om oss själva, våra medarbetare och vårt ledarskap och utvecklar våra affärer.

Huvudsyftet är att säkerställa att du som ledare får insikt och förståelse för varför ledarskapet är den starkaste drivkraften för prestation och kultur. Du som ledare får jobba med dig själv och dina beteenden, samt ta reda på vad på vad dina styrkor och utvecklingsområden är.

High Potential

Utbildningen för hösten 2024 är nu fullsatt men du kan anmäla dig till High Potential som kommer att starta våren 2025 med start i februari. Välkommen med din anmälan!

Om High Potential

Feedback från våra medlemmar

Jerker Enarsson, J2 Leadership and Culture, och programledare för ledarskapsprogrammen, berättar om vad han tycker att ledarskap innebär.  

Karin Persson, produktionschef på Iggesund Paperboard berättar om vad hon fick ut av att gå High Potential och varför hon nu som arbetsgivare skickar sina medarbetare till programmet. Mellansvenska Handelskammarens Marie Barrling intervjuar.

Zina Khanji, kvalitetschef på Svenska Krämfabriken berättar om sin upplevelse av programmet High Potential och inleder med vad hon tyckte om första modulen. Mellansvenska Handelskammarens Marie Barrling intervjuar.

Vill du vara med?

Kontakta oss så hjälper vi dig med frågor och anmälan.

Therese Kratz