I fokus

Anna-Carin Blom blir kommunikationsansvarig

Vi är väldigt glada att det nu är klart att Anna-Carin Blom efter sommaren börjar som kommunikationsansvarig på Mellansvenska Handelskammaren.

Anna-Carin Blom, är kommunikationskonsult med rötterna i Sundsvall och en gedigen erfarenhet inom kommunikationsbranschen sedan början av 2000-talet, har tidigare arbetat inom olika sektorer såsom försäkringar och som webbansvarig på ett av Sveriges största bostadsbolag.

Hon inledde sin karriär i Stockholm men flyttade till Gävle i slutet av 2010-talet och har sedan dess varit verksam i regionen. Sedan 2015 har Anna-Carin varit delägare och konsult i reklam- och kommunikationsbyrån Baringo.

– “I min konsultroll på Baringo har jag arbetat tillsammans med Mellansvenska Handelskammaren i drygt två år och fått en bra bild över det arbete som genomförs för att näringslivet i Gävleborg och Dalarna ska få de bästa förutsättningarna. Jag är jätteglad och stolt över att nu få vara en del av organisationen och ser fram emot att fortsätta bidra till att stärka kommunikationen, nå ut ännu mer och vara en del av detta fantastiska gäng med ett så viktigt uppdrag”, säger Anna-Carin Blom.

Marie Barrling, Kommunikations- och Hållbarhetschef på Mellansvenska Handelskammaren:

– Under de senaste åren har vi utökat och stärkt vårt medlemserbjudande inom samtliga av våra fokusområden, där hållbarhet genomsyrar alla våra initiativ. För att ännu effektivare kunna stödja våra medlemsföretag i att erbjuda program, nätverk, seminarier samt bedriva opinionsbildning och näringspolitik, känns det helt rätt att stärka vår organisation med en kommunikationsansvarig och ännu mer rätt att det är just med Anna-Carin!