I fokus

Efter ett år av Covid, krisplaner och soffjobb – 11 mars

Den 11 mars, 08:45-10:00 bjuder Mellansvenska Handelskammaren in till det digitala seminariet “Efter ett år av Covid, krisplaner och soffjobb” där vi tillsammans tittar på vad händelser som Covid, Brexit och presidentval kommer att innebära för vår framtid.

Välkommen med din anmälan här.

Efter ett minst sagt händelserikt år vänder vi blickarna framåt och spanar tillsammans kring våra gemensamma utmaningar och hur det har format och förändrat oss själva, våra organisationer och världen. Vilka nya krav ställs på vårt ledarskap, våra affärsmodeller och våra organisationer?

Under seminariet får vi höra företagsledare från våra medlemsföretag som ger sin bild av vad som skett och vad som de tror kommer att ske. Bland de som deltar finns Carina Tillman, HR-chef, Edsbyverken; Helen Blomqkvist VD, Sandvik Coromant;  Ann-Charlotte Andersson, VD, Scanmast, Catarina Wahlert, HR-chef, Stora Enso Fors och Fredrik Sand, VD, Ejendahls.

Välkommen till ” Covid, krisplaner och soffjobb” den 11 mars klockan 08:45-10:00. Anmäl dig här. Seminariet är kostnadsfritt för dig som arbetar på ett av Mellansvenska Handelskammarens medlemsföretag.