MENY

Kommande evenemang

Mar

12

Använder du rätt leveransvillkor?   Vid köp och försäljning använder nästan alla företag någon form av leveransvillkor. Många personer har en oriktig uppfattning om leveransvillkorens betydelse och väljer därför fel..

Mar

17

Från fina ord till handling – en förmiddag där vi struntar i strategiplaner och policys om jämställdhet och mångfald och bestämmer hur inkludering blir verklighet på riktigt.   För vem: För alla egentligen, me..

Mar

26

Välkommen till Styrelseakademin Dalarnas utbildning Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv. Medlemmar i Mellansvenska Handelskammaren har medlemspris.   Information En av styrelsens viktigaste uppgifter är a..

Mar

27

Välkommen till Styrelseakademin Gävleborg utbildning Rätt fokus. Medlemmar i Mellansvenska Handelskammaren har medlemspris.   Tid för evenemanget Utbildningen är uppdelad på 2 tillfällen, Fredag 2020-03-27 kl 8:30..

Apr

21

Exportnätverkets andra träff för 2020 tar upp utvecklingen i Asien, om risker och möjligheter att flytta produktionen dit. Om du är intresserad av att delta i vårt exportnätverk, hör av dig till Kristina Snitt, kristina...

Apr

28

Välkommen till årets viktigaste dag för dig som jobbar med Internationell Handel och frågor som rör Infrastruktur och logistik. Handelsdagen är en mötesplats för inspiration och kunskap. Tillsammans skapar vi en mötespla..

Tidigare evenemang


X