MENY

Kommande evenemang

Feb

14

Välkommen till Styrelseakademin Dalarnas utbildning Rätt fokus. Medlemmar i Mellansvenska Handelskammaren har medlemspris.     Tid för evenemanget Utbildningen är uppdelad på 2 tillfällen, Fredag 2020-02-14 kl..

Feb

18

Exportnätverkets första träff för 2020 tar upp hur USAs tullar mot Kina påverkar företag i Sverige? Vilka hinder och möjligheter skapas för svenska bolag i och med att tullarna införs. Vi gästas av Petter Stålenheim, Kom..

Mar

12

Använder du rätt leveransvillkor?   Vid köp och försäljning använder nästan alla företag någon form av leveransvillkor. Många personer har en oriktig uppfattning om leveransvillkorens betydelse och väljer därför fel..

Mar

26

Välkommen till Styrelseakademin Dalarnas utbildning Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv. Medlemmar i Mellansvenska Handelskammaren har medlemspris.   Information En av styrelsens viktigaste uppgifter är a..

Mar

27

Välkommen till Styrelseakademin Gävleborg utbildning Rätt fokus. Medlemmar i Mellansvenska Handelskammaren har medlemspris.   Tid för evenemanget Utbildningen är uppdelad på 2 tillfällen, Fredag 2020-03-27 kl 8:30..

Apr

21

Exportnätverkets andra träff för 2020 tar upp utvecklingen i Asien, om risker och möjligheter att flytta produktionen dit. Om du är intresserad av att delta i vårt exportnätverk, hör av dig till Kristina Snitt, kristina...

Apr

28

Välkommen till årets viktigaste dag för dig som jobbar med Internationell Handel och frågor som rör Infrastruktur och logistik. Handelsdagen är en mötesplats för inspiration och kunskap. Tillsammans skapar vi en mötespla..

Tidigare evenemang


X