AIMday® – Hållbar Framtid | 18 oktober

Nu finns möjlighet för företag att få input på den där kluriga frågan…
Högskolan Dalarna arrangerar AIMday® – ett forum för företag att diskutera frågeställningar där de behöver nya infallsvinklar och förslag på lösning, tillsammans med forskare på Högskolan.

Många företag har den där frågan som de går och klurar på och där lösningen skulle kunna göra att de kommer vidare. Högskolan har tillgång till senaste forskningen och spetskompetens som kan vara till stor hjälp.

Dalarnas första AIMday® med tema Hållbar Framtid, sker den 18 oktober på campus i Falun under Dalarna Innovation Days. Ett spännande och givande forum som sammanför företag och akademiker för att främja kunskapsutbyte, innovation och samarbete. Genom att delta i AIMday® får ni möjligheten att ställa konkreta frågor och diskutera era utmaningar med ledande forskare och experter inom relevanta ämnesområden. Under en timmes workshops läggs allt fokus på er fråga där endast ni och forskarna deltar.

Vi tar emot frågor från privata, ideella eller offentliga organisationer, och kan även stötta i arbetet med att formulera frågan för att se till att den inbjuder till tvärvetenskaplig diskussion.

Plats och tid

  • AIMday Hållbar framtid genomförs på Campus Falun, Högskolegatan 2 Falun 18 oktober 2023
  • Eventet beräknas börja cirka klockan 10.00 och alla deltagare bjuds på lunch. Programmet sätts baserat på det antal workshops som krävs (det antal frågor som kommit in). Alla workshops genomförs med deltagare på plats.
  • AIMday genomförs under Dalarna Innovation Days, som arrangeras av Dalarna Science Park.
  • Det är gratis att medverka på AIMday.

Vill du ha mer information? Vill du ställa den där kluriga frågan?

Fram till 31 augusti är det öppet för att skicka in frågor.
Har du själv en fråga eller känner till en organisation som skulle kunna dra nytta av AIMday®, tveka inte att delta eller skicka informationen vidare!
AIMdays målsättning – att matcha organisationers faktiska utmaningar med forskningsbaserad kunskap.

Läs mer och skicka in era frågor här: https://aimday.se/hallbar-framtid-dalarna-2023/

Information

Datum: 2023-10-18
Plats: Falun
Starttid: 10:00