Återhämtningen – ett digitalt frukostseminarium

Den 30 juni anordnar Mellansvenska Handelskammaren ett digitalt seminarium med syftet att sätta fokus på vad som blir viktigast för att vår industri ska återhämta sig på ett ekonomiskt-, miljömässigt- och socialt hållbart sätt från Coronapandemin.

 

Under våren har de kortsiktiga åtgärderna varit i fokus, både när det gäller att minska smittspridningen och i att komma med snabb hjälp till vårt näringsliv. Samtidigt är det nu viktigt att tänka på de mer långsiktiga ekonomiska konsekvenserna som även de har en stark påverkan på folkhälsan och på vår industri. För oss är det självklart att den återhämtningen som nu behövs även ska ta sikte på dessa utmaningar och påskynda en omställning till ett mer hållbart samhälle.

 

Till seminariet har vi bjudit in människor från våra medlemsföretag samt från offentliga organisationer som nu kliver fram och tar ett ansvar för en hållbar återhämtning. Bland annat deltar Malin Ljung Eiborn, (Hållbarhetsdirektör, Billerud Korsnäs), Ylva Fältholm (rektor Högskolan Gävle), Göran Nyström, (EVP Group Marketing & Technology Ovako), Jenny Gotthardsson, (Områdeschef, Boliden Garpenberg), Mia Eriksson, (Platschef SSAB) och Fredrik Svanbom, (VD Gävle Hamn).

 

Även om vi inte hittar alla svar kommer vi att få veta vilka frågor som vi måste ställa.

 

Välkommen 08:00 den 30 juni. Teamslänk skickas senare till dig som anmält dig.

 

Undrar du något? Kontakta Marie Barrling, [email protected] eller 070 385 75 41 eller Antti Vainio, [email protected] eller 070 626 77 65.

Information

Datum: 2020-06-30
Plats: Gävle
Starttid: 08:00
Sluttid: 09:15