MENY

Fördel Hållbarhet – med Rebecka Carlsson

Vårens pandemi har gjort det viktigare än någonsin att vi tillsammans ta ett ansvar för att stärka konkurrenskraften hos näringslivet för att möta de samhällsutmaningar som väntar i det ”nya normala”.

Vi behöver arbeta för en återhämtning som är hållbar ur alla aspekter – ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Välkommen att delta i Fördel Hållbarhet den 29 september mellan 09:00 och 11:00.

 

Innehåll:

Föreläsning med Rebecka Carlsson:
Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör och medgrundare av en handfull bolag. Hon är en av få svenskar som utbildats vid Singularity University på NASA, i hur vi kan hitta verktyg för att ta fram skalbara lösningar på vårt tids största samhällsutmaningar. Hon har också arbetat som politiskt sakkunnig åt Sveriges vice statsminister och klimat- och miljöminister. Idag är hon verksamhet som grundare och VD för den hållbara affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures.

 

Panel:
Efter Rebeckas föreläsning bjuder vi in till ett panelsamtal med ledare från vår region om vad vi behöver göra för att på allvar arbeta med hållbarhet som konkurrensfördel. Hur kan hållbarhetsfrågorna ge din organisation konkurrensfördelar och hur kan vi enklare samverka runt de krav som idag finns på hållbarhet?

 

Pris:
Medlem – 495:-

Icke medlem – 695:-

 

Föreläsningen och panelen kommer att sändas digitalt men det finns också möjlighet för ett avgränsat antal att deltaga på plats i Gävle. Hör av dig till [email protected] om du vill det. 

Kontaktperson

Marie Barrling

Telefon:

0703857541

Mobiltelefon:

E-post:

[email protected]

Datum:

29/09/2020

Slutdatum:

29/09/2020

Tid:

09:00- 11:00

Pris för medlemmar:

495kr exkl moms

Pris för icke medlemmar:

695kr exkl moms

Ort:

Gävle samt digitalt Teamsmöte

Adress:

Meddelas senare

BOKA PLATS

KONTAKTA OSS

Gävle
Mellansvenska Handelskammaren
Linnévägen 1, 802 67 Gävle

Falun
Mellansvenska Handelskammaren
Besöksadress: Tensionhuset, Trotzsgatan 20, Falun

Tel: 026-66 20 80
E-post: [email protected] mellansvenskahandelskammaren.se

Fakturaadress
Mellansvenska Handelskammarens Service AB
FackId 3558
Box 3038
831 03 Östersund

X