“Från kaos till ett normalt krisläge”

Vi vill hälsa dig välkommen till ett digitalt möte där fokus är HR-s roll när vi ska hantera kris och ändrade förutsättningar som nu med Covid-19.

 

Hur hanterar vi alla funderingar och frågor som uppstår och vad händer när vi nu går från ett kaosartat läge till ett ”normalt kristillstånd”. Hur skapar vi en uthållighet, både organisationsmässigt och på medarbetarnivå, i en ny verklighet som förmodligen kommer att pågå ett bra tag till?

 

Agenda:

Två delar – en hård och en mjuk

Del 1: Arbetsrätt och regelverk

Permitteringar, hur påverkas pensioner, nya stödpaket, regler kring att arbeta hemma, arbetsgivaransvar i Coronatider och så vidare. Experter från Svenskt Näringsliv är med och hjälper oss svara på era frågor.

 

Del 2: Ledarskap i kris och personalfrågor

Hur hanterar du alla de ärenden som hamnar på ditt bord som HR, vad är rimligt, vilka krav kan du ställa på organisationen och dina medarbetare och hur ska du själv hålla ihop?

Malin Rogström, Verksamhetsledare Sandbacka Science Park kommer att dela sina erfarenheter tillsammans med några av våra medlemsföretag.

 

När: 12 maj

Tid: 9:00-11:00

Var: Digitalt men vi sänder från Elite Hotel dit du är välkommen.

Vad: Tema “Från kaos till ett normalt krisläge”.

Kostnad: 295 kr för medlemmar i Handelskammaren eller Svenskt Näringsliv. Icke medlemmar 395 kr.

 

Mötet anordnas med en digital filmproduktion tillsammans med kommunikationsbyrån Baringo men det kommer även att finnas 20 fysiska platser på Grand Elite hotell. Är du intresserad av att delta på plats, hör av dig till [email protected].

Information

Datum: 2020-05-12
Plats: Gävle
Starttid: 09:00
Sluttid: 11:00
Pris, medlem: 295kr
Pris, ej medlem: 395kr