Hållbarhetsnätverk | 12 maj

På onsdag den 12 maj 09:00-11:00 är det dags för Hållbarhetsnätverkets andra träff för året, temat är då ”att redovisa hållbarhet”.

Kraven och förväntningar ökar på företagens hållbarhetsarbete samtidigt som medvetenheten hos konsumenter, kunder, leverantörer och andra intressenter växer och växer. Att kommunicera sitt hållbarhetsarbete på ett tydligt sätt har gått från att vara ett nödvändigt ont till att bli ett sätt att stärka sin affär.

På träffen den 12 maj kommer vi dels att gå igenom själva hållbarhetsraporten (vem, hur, när) men också hur ni kan använda den, både i extern och intern kommunikation. Förutom praktisk kunskap kommer vi under träffen också att få goda exempel från medlemmarna i nätverket samt ta oss tillsammans in i frågeställningar som:

· Vilka är de största möjligheterna men också utmaningarna med hållbarhetsrapportering?
· Vad är viktigt att tänka på i dagens hållbarhetsrapportering?
· Hur förmedlar du trovärdighet i din hållbarhetskommunikation?

På träffen deltar Åsa Backman, delägare på Greengoat Hållbarhetsbyrå AB.

Målgrupp: Kvalitetsansvarige, Kommunikation- och Marknadschef, VD eller Hållbarhetsansvarig. Det går jättebra att anmäla fler personer från företaget till träffen.

Kontakt

Vid frågor eller vid intresse av att anmäla ditt företag till hållbarhetsnätverket, kontakta Marie Barrling, 070 385 75 41.

Information

Datum: 2021-05-12
Plats: Digitalt Teamsmöte
Starttid: 09:00
Sluttid: 11:00