Energi och kompetens för en stark region | 24 maj

Tillgången på energi och rätt kompetens är avgörande för att Dalarna och Gävleborg ska lyckas med en hållbar omställning och behålla sin ställning som en exportstark region. Den 24 maj samlar vi återigen människor i ledande positioner som vill vara med och stå bakom den målsättningen och tillsammans skapa den förändringen som krävs.

Under senaste året har vi på Mellansvenska Handelskammaren anordnat en mängd olika seminarier och rundabordssamtal inom energiförsörjning och kompetensförsörjning, och samlat in medlemsföretagens röster i prioriterade frågor.

Den 24 maj är det dags att ta ett helhetsgrepp på frågan. Mellan 12:00 och 16:30 bjuder Mellansvenska Handelskammaren in till Konserthuset i Gävle och konferensen ”Energi och kompetens för en stark region” där vi tillsammans tar oss an och hittar lösningarna till hur vi skapar attraktiv arbetsmarknadsregion med avstamp i frågor som kompetensbehov och energiomställning.

Förutom att få diskutera med andra personer inom näringslivet kommer ni att få lyssna till personer med stor erfarenhet och spetskompetens, med diskussioner mellan deltagare på hög nivå inom näringslivet och med inspirerande kunskapshöjare.

Pris: 795 kr för medlemsföretag i Mellansvenska Handelskammaren
995 kr för icke medlemsföretag i Mellansvenska Handelskammaren

Information

Datum: 2023-05-24
Plats: Konserthuset, Gävle
Starttid: 12:00
Sluttid: 16:30
Pris, medlem: 795kr
Pris, ej medlem: 995kr