Skogen som möjliggörare för en hållbar tillväxt | 7 juli

Den 7:e juli, 08:15-08:45, bjuder Mellansvenska Handelskammaren och Skogsindustrierna in till ett livesänt frukostseminarium för att lyfta i skogen som möjliggörare för en hållbar tillväxt.

Skogsindustrin är en viktig tillväxtmotor i hela Sverige. Skogens betydelse ökar när efterfrågan på hållbar och förnyelsebar material ökar. Hur tar vi tillvara på dessa möjligheter och skapar förståelse för klimatnyttan med svenskt skogsbruk?

 

I panelen den 7:e juli deltar bland andra Viveca Beckeman, VD Skogsindustrierna; Katarina Levin, VD Setra Trävaror, Johan Nellbeck, VD på Iggesund Holmen och John Widegren, riksdagspolitiker i miljö- och jordbruksutskottet (M). Tillsammans med samtalsledare från Mellansvenska Handelskammaren bjuds det på en diskussion om hur vi kan skapa förutsättningar för svensk skogsindustri att bidra till en hållbar utveckling globalt och i Sverige.

Seminarierna är en del av Almedalen Play och deltar gör politiker och ledande representanter från Handelskammarens medlemsföretag i Dalarna och Gävleborg. Samtliga livesändningar är kostnadsfria att titta och lyssna på.

Du får gärna delta på samtliga seminarier som anordnas av Mellansvenska Handelskammaren, anmäl dig till fler här.

Information

Datum: 2021-07-07
Starttid: 08:15
Sluttid: 08:45