Trade Talk UK | 22 juni

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Den 22 juni fokuserar vi på Storbritannien.

Som prenumerant på Trade Talks får du tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Sex träffar ingår i paketet och priset är 1495:- för medlemsföretag i Mellansvenska Handelskammaren och 1950:- för icke medlemmar. Läs mer om konceptet här. 

Storbritannien är fortsatt efter Brexit en av Sveriges viktigaste handelspartners.

Genom svenska handelskammaren i London ger vi dig en uppdatering kring Storbritanniens utveckling och affärsmöjligheter inom de olika branscher som är på frammarsch. Likaså har vi med oss experter kopplat till Brexit som ger en uppdatering, hur svenska företag påverkas och vad ni behöver tänka på.

PÅ SCEN

Peter Sandberg, Chief Executive, Swedish Chamber of Commerce for the UK
Emma Sävenborg, Brexit lead, Kommerskollegium
Peter Hellman, Expert export- & importteknik, Västsvenska Handelskammaren

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 6 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Tack vare samarbete med Region Gävleborg erbjuds de första 25 företagen från Gävleborg kostnadsfri prenumeration under 2022.

ANMÄLAN

Är ni medlem i Trade Talks så får ni länken till webinaret skickad till er några veckor innan, är ni inte medlemmar ännu så är ni välkommen med er anmälan här. och kan läsa mer här. 

Information

Datum: 2022-06-22
Starttid: 09:00
Sluttid: 10:30
Pris, medlem: 1495kr
Pris, ej medlem: 1995kr