TRADE TALKS: KINA | 27 oktober

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie kostnadsfria, livesända seminarier inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Dagens Trade Talk: Kina

Zero COVID-19 Policy, samt ekonomiska och geopolitiska utmaningar till trots, så är Kina fortfarande världens näst största ekonomi, med den potential, möjligheter, och utmaningar för svenska företag det innebär.

Svenska Handelskammaren i Kina och Business Sweden i Kina kommer att ge en uppdaterad överblick hur svenska företag som redan är etablerade på kinesiska marknaden ser på företagsklimatet samt hur man ser på nära framtiden.

Se det livesända seminariet, klicka här för att komma till sändningen

Vad är Trade Talks?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Webinarierna riktar sig till exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Via Trade Talks sex stycken interaktiva webinarier kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Information

Datum: 2022-10-27
Plats: Digitalt
Starttid: 09:00
Sluttid: 10:30