I fokus

Jennie och Sebastian nya regionchefer

Jennie Kriga och Sebastian Zettergren är Mellansvenska Handelskammarens nya regionchefer i Dalarna och Gävleborg. Båda två tillträder den 10 maj.
– I Jennie och Sebastian har vi hittat två personer som kommer att skapa ännu starkare band till våra medlemsföretag, bägge två har ett brinnande engagemang för relationsbyggande och vi ser fram emot att välkomna dem till oss i maj, säger Stina Snitt, VD på Mellansvenska Handelskammaren.

Jennie Kriga har de senaste två åren jobbat på Schneider Electric, Wibe och innan dess var hon många år på Martin & Servera, Sveriges ledande restauranggrossist som hjälper alla inom restaurangbranschen och storhushåll med de varor, de tjänster och den kunskap de behöver i sin verksamhet. Jennie kommer ursprungligen från Gävle men bor sedan många år utanför Mora. 

– Att börja som regionchef i Dalarna känns väldigt spännande och det är med stor stolthet jag tar mig an uppgiften, säger Jennie Kriga.

Sebastian Zettergren kommer närmast som marknadschef för Gefle IF Fotboll, en roll han haft i fem år och har där utöver ytterligare 10 års erfarenhet i olika roller inom relationsskapande försäljning.

– Det som fick mig att tacka ja till rollen hos Mellansvenska Handelskammaren var möjligheten att verkligen vara med och påverka i viktiga frågor och bidra till att skapa bra förutsättningar för näringslivet i vår region. Jag är född och uppväxt i Gävle och känner starkt för regionen och alla fantastiska företag som bidrar till den, säger Sebastian Zettergren.

Läs mer om våra program och nätverk här och mer om oss här.