CES 2018

Chamber Executive Summit

Välkommen till årets CES!

Vi vill bjuda in Dig till Chamber Executive Summit 2018, en träff där vi samlar Er som deltar eller deltagit i Handelskammarens VD-, ERFA- och HR-nätverk, våra deltagare och mentorer i High Potentials programmen samt er som är involverade i Traineeprogrammet Higher Ambition Program.

Det yttersta målet för Mellansvenska Handelskammaren är att bidra till tillväxt i vår region och att stärka konkurrenskraften hos våra medlemmar. Ett sätt för att lyckas med det är att samla er som är med och leder bolagen i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland för att lära och inspireras av varandra.

Med denna samling drivna, kloka människor törs vi lova att det kommer att bli en inspirerande, intressant och inte minst rolig eftermiddag och kväll!

Förutom möjligheten till nya värdefulla kontakter kommer vi att diskutera en avgörande fråga för att vi skall lyckas med tillväxten i vår region. Vi gör även ett nytt försök med ”1500 meter Framtid”, den här gången skall vädergudarna vara med oss. Kvällen kommer att avslutas med middag och övernattning på Tällbergsgården.

Vi CES i Tällberg!

Andreas, Stina, Cecilia och Johan

Information

När
15 november
Tid
Kl 15:30, avslutas efter frukost 16 november
Var
Tällbergsgården
Klädsel
Avslappnat stiligt. Vi kommer att vara utomhus ca 45 min så ta med varma skor och varm jacka!
Kostnad
Middag, dryck och boende: 2500 kr exkl moms.
Middag och dryck men bor ej över: 1500 kr exkl moms.

VIKTIGT!

Sista anmälningsdag - 2 November 2018.
Anmälan är bindande.

Antalet platser är begränsade pga utrymmesskäl – det är först till kvarn som gäller med din anmälan.

Anmälan

Ditt namn
Företaget du representerar
Din fakturaadress
Din e-postadress