I fokus

Fördel Hållbarhet – med Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson [4811] (Arkiv - Talarforum) Den 29 september mellan 09:00-11:00 bjuder vi, tillsammans med Swedbank, in till det som vi tycker är höstens viktigaste två timmar. Den första lyssnar vi på Rebecka Carlsson och den andra bjuder vi till ett samtal med hållbarhetsdirektörer från till exempel Billerud Korsnäs, Sandvik, 2050 och Swedbank.

Vi tror att en konkurrenskraftig region är helt beroende av att hållbarhet finns med i affärsplanen hos alla våra företag. Den här dagen handlar inte om informera er om att hållbarhet är viktigt, utan om hur vi tar nästa steg och implementerar hållbarheten i alla nivåer för att bli ännu mer konkurrenskraftiga.

Innehåll:
Föreläsning med Rebecka Carlsson:
Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör och medgrundare av en handfull bolag. Hon är en av få svenskar som utbildats vid Singularity University på NASA, i hur vi kan hitta verktyg för att ta fram skalbara lösningar på vårt tids största samhällsutmaningar. Hon har också arbetat som politiskt sakkunnig åt Sveriges vice statsminister och klimat- och miljöminister. Idag är hon verksamhet som grundare och VD för den hållbara affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures. Panel:
Efter Rebeckas föreläsning bjuder vi in till ett panelsamtal med ledare från vår region om vad vi behöver göra för att på allvar arbeta med hållbarhet som konkurrensfördel. Hur kan hållbarhetsfrågorna ge din organisation konkurrensfördelar och hur kan vi enklare samverka runt de krav som idag finns på hållbarhet?

Anmäl dig här.