I fokus

Johan Tunhult lämnar Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska Handelskammarens regionchef Johan Tunhult lämnar organisationen efter två år. I och med det påbörjas snart rekryteringen av två nya regionchefer.

– Under de två åren som Johan har varit med oss har han lyft Handelskammarens närvaro i länet, med kontor i Bollnäs och Hudiksvall som exempel. Johan har varit en viktig person i vår organisation och har gjort ett fint jobb i att stärka relationerna till aktörer och medlemmar i Gästrikland och Hälsingland. Vi önskar honom all lycka i framtiden, säger VD Andreas Garp.

– Jag har haft två utvecklande och innehållsrika år hos Mellansvenska Handelskammaren och nu känner jag att det är dags för mig att gå vidare. Att vara en del av och driva den fortsatta utvecklingen av Gävleborg som en attraktiv plats för företagande, etableringar, kompetens och besökare  ligger mig varmt om hjärtat och är ett område där jag nu är öppen för nya utmaningar, säger Johan Tunhult.

Inom kort börjar Handelskammaren nu en rekrytering av två regionchefer, en i Dalarna (som ersätter Kristina Snitt som tillträder som ny VD) och en i Gävleborg.