I fokus

Rekrytering: Regionchef Dalarna sökes

Nu söker vi på Mellansvenska Handelskammaren en regionchef med ansvar för att bygga relationer med befintliga och nya medlemmar i Dalarna.

Om oss 
Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i tillväxtfrågor inom infrastruktur, kompetensförsörjning och internationell handel. Vi vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft i enlighet med våra värderingar för och med medlemmar i regionen. 

Mellansvenska Handelskammaren har de senaste åren genomfört ett omvälvande förändrings- och moderniseringsarbete för att tydliggöra och utveckla värdet för våra medlemmar. Vi står nu inför en tillväxtfas där vi vill stärka relationerna med våra medlemmar ytterligare och även hitta fler medlemmar som vill ta ansvar för regionens utveckling.

Det vill vi att du gör 
I rollen som regionchef är du Mellansvenska Handelskammarens ambassadör och ansvarar för att bygga relationer med befintliga och nya medlemmarna i Dalarna. Som regionchef har du en viktig roll i att skapa mervärde för våra medlemmar och i samtal med ledare för medlemsföretagen kartlägga deras behov och erbjuda Mellansvenska Handelskammarens tjänster. Det är du som driver och säljer in våra nätverk, program och utbildningar. Du arbetar även aktivt med att rekrytera nya medlemmar. 

Den är du 
Vi söker en affärsdriven person som med sitt relationsbyggande vårdar och stärker det lokala nätverket och som samtidigt brinner för att stärka näringslivets konkurrenskraft. 

Du är van vid att ta kontakt med nya människor och har en empatisk och inkännande approach. Vi ser det som avgörande att du har erfarenheten av försäljning inom B2B och kan tänka strategiskt kring medlemsrekrytering. 

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med hållbarhetsfrågor, export, kompetensförsörjning eller infrastruktur.  

Som person ser du möjligheter, har förmågan att entusiasmera och får saker att hända. Du är social och utåtriktad, samt har lätt att skapa förtroende både i och utanför den egna verksamheten. Ditt driv är stort och ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet.  

Välkommen med din ansökan till [email protected]