I fokus

Mellansvenska Handelskammaren söker Regionchef Dalarna

Nu söker vi på Mellansvenska Handelskammaren en regionchef i Dalarna med ansvar för att bygga relationer med befintliga och nya medlemmar i Dalarna. 

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i bland annat tillväxtfrågor inom infrastruktur, kompetensförsörjning och internationell handel. Vårt uppdrag är att, tillsammans med våra medlemmar, bidra till en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraft i och för vår region. 

Vi har de senaste åren genomfört ett omvälvande förändrings- och moderniseringsarbete för att tydliggöra och utveckla värdet för sina medlemmar. Vi står nu inför en tillväxtfas där vi vill stärka relationerna med medlemsföretagen ytterligare och även hitta fler medlemmar som vill ta ansvar för regionens utveckling. 

Regionchef Dalarna 
Som en av våra två regionchefer har du ett tydligt uppdrag att vårda våra befintliga medlemmar och att aktivt sälja in våra koncept för att generera nya medlemmar. I uppdraget ingår också att ansvara för försäljning, planering och genomförande av våra program. Vi arbetar som ett team inom Mellansvenska Handelskammaren och du kommer att vara med och forma våra strategier och vårt utbud i form av olika aktiviteter och erbjudanden.

Samtidigt som du är en del av vårt team, arbetar du självständigt och proaktivt med att bearbeta vår marknad för att nå uppsatta mål. Det krävs att du kan arbeta disciplinerat, strukturerat och med smart planering så att dina insatser blir optimalt effektiva. Vi vill att du har erfarenhet från B2B-försäljning som ställt krav på din förmåga att skapa långsiktiga, hållbara relationer.

Du har ett socialt driv, är nyfiken och vet hur du bygger upp ett professionellt förtroende för dig som person. Som Mellansvenska Handelskammarens ambassadör är det viktigt att du är intresserad av och kan sätta dig in i våra medlemmars verksamheter och utmaningar.

Sista ansökningsdag är den 16 januari.

Vi samarbetar med Ageniuz för denna rekrytering och välkomnar din ansökan här.