I fokus

Två affärsdrivna regionchefer sökes

Nu söker vi två nya regionchefer – en i Dalarna och en i Gävleborg. Som regionchef ansvarar du för att bygga relationer med nya och befintliga medlemsföretag samt säljer in och driver våra program, nätverk och utbildningar. Ansök här!

Om oss
Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i tillväxtfrågor inom infrastruktur, kompetensförsörjning och internationell handel. Vi vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft i enlighet med våra värderingar för och med medlemmar i regionen.

Mellansvenska Handelskammaren har de senaste åren genomfört ett omvälvande förändrings- och moderniseringsarbete för att tydliggöra och utveckla värdet för våra medlemmar. Vi står nu inför en tillväxt fas där vi vill stärka relationerna med våra medlemmar ytterligare och även hitta fler medlemmar som vill ta ansvar för regionens utveckling. Till den organisationen söker vi två nya regionchefer, en i Dalarna och en i Gävleborg.

Det vill vi att du gör
I rollen som regionchef är du Mellansvenska Handelskammarens ambassadör och ansvarar för att bygga relationer med befintliga och nya medlemmarna i Gävleborg eller Dalarna. Som regionchef har du en viktig roll i att skapa mervärde för våra medlemmar och i samtal med ledare för medlemsföretagen kartlägga deras behov och erbjuda Mellansvenska Handelskammarens tjänster. Det är du som driver och säljer in våra nätverk, program och utbildningar.

Den är du
Vi söker en affärsdriven person som med sitt relationsbyggande vårdar och stärker det lokala nätverket och som samtidigt brinner för att stärka näringslivets konkurrenskraft.

Du är van vid att ta kontakt med nya människor och har en empatisk och inkännande approach. Vi ser det som avgörande att du har erfarenheten av försäljning inom B2B.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med hållbarhetsfrågor, export, kompetensförsörjning eller infrastruktur.

Som person ser du möjligheter, har förmågan att entusiasmera och får saker att hända. Du är social och utåtriktad, samt har lätt att skapa förtroende både i och utanför den egna verksamheten. Ditt driv är stort och ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet.

I den här rekryteringen samarbetar Mellansvenska Handelskammaren med rekryteringsföretaget Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Mats Andersson, 026- 66 30 22 (Gävleborg) eller Pär Gårdbro, 023-70 55 45 (Dalarna).

Registrera din ansökan via www.jeffersonwells.se senast 2021–02–20. Bifoga CV i ansökan inklusive utbildning, erfarenhet och personligt brev. Glöm inte att i din ansökan ange om du söker tjänsten i Gävleborg eller i Dalarna. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!