I fokus

Utvecklingsinriktad VD sökes

UTBILDNING PÅ TÄLLBERGSGÅRDEN HANDELSKAMMAREN

Nu är det dags för oss på Mellansvenska Handelskammaren att ta nästa steg och nuvarande VD Andreas Garp är redo att med varm hand lämna över verksamheten till en driven och engagerad efterträdare, för att fortsätta utveckla, förädla och förvalta detta uppdrag i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Läs mer och sök tjänsten här.

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i tillväxtfrågor inom infrastruktur, kompetensförsörjning och internationell handel. Mellansvenska Handelskammaren vill skapa förutsättningar för hållbar tillväxt och konkurrenskraft i enlighet med sina värderingar för och med medlemmar i regionen.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Mellansvenska Handelskammaren har de senaste åren genomfört ett omvälvande förändrings- och moderniseringsarbete för att tydliggöra och utveckla värdet för sina medlemmar, där dess roll i samhället och värdegrunden varit i fokus. Organisationen, styrningen och erbjudandet är nu på plats.
I dag har organisationen direkt access till ministrar, skapar miljöer där företagsledare pratar om samhällsutmaningar och utbudet är helt kopplat till att stärka medlemmarnas konkurrenskraft. Allt utifrån sina fokusområden och alltid med hållbarhetsperspektivet i fokus.

Nu är det dags för verksamheten att ta nästa steg och nuvarande VD är redo att med varm hand lämna över verksamheten till en driven och engagerad efterträdare, för att fortsätta utveckla, förädla och förvalta detta uppdrag i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

I tjänsten som VD leder du vårt utvecklingsarbete, där du ansvarar för en mindre grupp medarbetare, placerade i Gävle och Falun. Du är ytterst ansvarig för verksamhetens ekonomi och personal samt rapporterar till Mellansvenska Handelskammarens styrelse. Du kommer att arbeta operativt och relationsbyggande med nära kontakt med såväl nuvarande medlemmar och samarbetspartners som nya kontakter.

Läs mer och sök tjänsten här.