I fokus

Vi växer och blir fler! Nu söker vi kommunikationsansvarig

Nu söker vi en kommunikationsansvarig till Mellansvenska Handelskammaren med uppgift att både strategiskt och operativt bidra till fortsatt utveckling samt driva vårt kommunikativa arbete framåt.

Det är en del i vår expansiva satsning att skapa ännu mer medlemsnytta för våra drygt 350 företag i Gävleborg och Dalarna.

“Under de senaste åren har vi utökat och stärkt vårt medlemserbjudande inom samtliga av våra fokusområden, där hållbarhet genomsyrar alla våra initiativ. För att ännu effektivare kunna stödja våra medlemsföretag i att erbjuda program, nätverk, seminarier samt bedriva opinionsbildning och näringspolitik, känns det helt rätt att stärka vår organisation med en kommunikationsansvarig”, säger Marie Barrling, Kommunikations- och Hållbarhetschef. 

Är det dig vi söker? Eller känner du personen som skulle vilja använda sin erfarenhet, kompetens och livsglädje för att stärka vår organisation i vårt jobb att skapa hållbar tillväxt i Hälsingland, Dalarna och Gästrikland?

I den här rekryteringen samarbetar Mellansvenska Handelskammaren med Lundin & Boström. Läs mer om tjänsten och ansök på deras webbplats senast den 12 februari.