I fokus

Hållbarhet och digitala satsningar 2021

I år fortsätter Mellansvenska Handelskammarens satsningar för att tillsammans skapa en hållbar tillväxt i regionen. Det bland annat med två nya satsningar inom hållbarhet, dels med fler digitala seminarier och panelsamtal.


Marknads- och kommunikationschef Marie Barrling berättar om vad vi måste prata mer om 2021.

När vår Handelsdag sköts upp till 2021 så arrangerade vi istället tre seminarier, som tillsammans samlade 350 företagsledare och politiker, till att diskutera vår regions utmaningar och möjligheter inom ämnen som kompetensförsörjning, infrastruktur, energifrågan och hållbarhet. Självklart vill vi fortsätta med dem, säger Marie Barrling, Marknads- och kommunikationschef på Mellansvenska Handelskammaren.

Här ses vi – Program och evenemang

Förutom de redan befintliga programmen och nätverken (som ledarskapsprogrammen High Potential, HR-nätverk och Exportnätverk) så startar Mellansvenska Handelskammaren i år upp, inte ett utan, två satsningar mot en mer hållbar tillväxt med inriktning på hållbarhet som konkurrensfördel. Läs mer här om det nya nätverket här och det nya affärsutvecklingsprogrammet här.

“Efter ett år av Covid, kaos och mysbyxor – vad händer nu”

I mars har det gått ett år sedan vi alla började påverkas av Covid-19. Den 11 mars bjuder vi på Mellansvenska Handelskammaren in till det digitala seminariet “Efter ett år av Covid, kaos och mysbyxor” där vi tillsammans tittar på vad det här året kommer att innebära för vår framtid.

I panelsamtalet deltar ledande personer från Handelskammarens medlemsföretag.

Anmäl dig här.

“Almedalsseminariet – vart det än blir” – vecka 27

2020 flyttades den planerade Almedalsresan till att bli ett välbesökt digitalt seminarium om industrins betydelse. Självklart gör vi samma sak i år, sen om det blir live från Almedalen eller hemifrån återstår att se.

Handelsdagen – 7 september

Den 7 september anordnar vi Handelsdagen tillsammans med Gävle Hamn, Billerud Korsnäs och Clockwork. Temat är Hållbarhet som konkurrensfördel, vi ses på Magasinet i Falun för en eftermiddag fylld av nätverkande, inspiration och kunskapshöjning inom områdena Kompetensförsörjning, Internationell Handel och Infrastruktur. Och då, då hoppas vi att vi kommer att SES! Anmäl dig redan nu här.